søndag den 24. marts 2019

Strikkerebellerne slår op! En udstilling i Augustenborg

Som skrevet før på bloggen, udstillede vi sammen med 11 andre Strikkerebeller hos Kunstpunkt i Augustenborg den 15.-21. marts.
Jydske Vestkysten havde også fået nys om udstillingen og skrev derfor følgende om Strikkerebellerne slår op i Augustenborg, inden udstillingen for alvor gik i gang.

Vi er desuden i al beskedenhed stolte af "Andy Warhol"-billederne af Strikkerebellerne - dem har Anita kreeret.

I dette blogindlæg vil vi hovedsageligt fokusere på vores del af udstillingen.

Den 14. marts - dagen før udstillingen åbnede - mødtes vi alle i Kunstpunkts lokaler for at forberede og stille udstillingen op. Vi fik fordelt rum til alle.

Vi blev hurtigt glade for trappeopgangen fra stuen til første sal. Den gav os nogle muligheder for at præsentere vores store øjne, så de kom til deres ret.
Der var også god plads til de store briller, som nogle måske kender fra Louis Nielsen Fredericias stand på Kreative Dage.

2 X Rasmussen blev der også plads til.De, der også følger os på Instagram, ved, at vi før udstillingen arbejdede på en stol. Vi er ret glade for det færdige resultat. Stolen, som vi kalder "Bird - let's play!", er fyldt med forskellige farver og materialer.En stol, som byder på mange sjove detaljer. Her er blot nogle af dem:

Og nu skal vi i køkkenet!Vi indrettede et hjørne med patentglas fyldt med alskens lækre garndelikatesser.Der var dækket pænt op, og maden var serveret!


Vi valgte også at medbringe nogle fastelavnskostumer blandt andet dette imponerede strikketøj, som Anja har været klædt ud som. Desuden var Anitas Ninja Turtles maske også med.Tjek også lige det imponerende tæppe strikket i Zpagetti-garn. Ved siden af hænger en af vores nisser, som ligeså er strikket i Zpagetti-garn. Opskriften findes her.Her viser vi en rundtur i vores del af udstillingen:


Udover eget udstillingsområde bestod udstillingen også af to fællesrum: "På dybt vand" og "Er der gået et lys op for dig" ("mørkerum).  Hertil havde hver udstiller produceret minimum en genstand. Der var desuden også en "rød tråd", som fysisk førte de besøgende gennem hele udstillingen.

Der vil komme flere billeder fra udstillingen i næste blogindlæg, hvor vi vil vise nogle af de andre Strikkerebellers flotte, kreative kreationer, så glæd jer!

Som læseren nok kan fornemme, så var det en fantastisk oplevelse at være med til at udstille sammen med de 11 Strikkerebeller. At så forskellige personligheder fra hele landet kan mødes og sammen strikke en så flot udstilling sammen, er imponerende!

TAK til alle, der mødte frem og så udstillingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar