lørdag den 25. april 2020

Et flammende shout-out!

Lad det være sagt med det samme: Vi elsker at følge med i forskellige strikkepodcasts på YouTube! 

Da vi opdagede denne nye verden, var der ikke mange danske strikkepodcastere. Lige nu fødes der flere og flere nye, og det er herligt! De har fællestræk, men de er også forskellige på hver sin måde.

En af de "ældre" podcasts er "Flammende Pinde", som vi har fulgt i et godt stykke tid. Den bestyres af den karismatiske, farverige og varme Hanne Just. Hanne fortæller om sine egne personlige udfordringer og om sit eget strikkeliv, der er præget af en udpræget kærlighed til farver. Derudover er Hanne også "ude i felten", hvor hun besøger og interviewer designere og garnforhandlere. Hun har blandt andet besøgt vores egen Charlotte Kaae og den berømte Stephen West. Nogle af vores personlige yndlingsepisoder er dem, hvor hun besøger Garnudsalg i Gug. 
Hanne er en god interviewer og hun stiller relevante, skarpe og dybdegående spørgsmål, og man kan mærke, at hun har noget på hjerte. I sin nyeste og meget personlige episode har hun blandt andet valgt at præsentere nogle af sine største "Insta-idoler". En af dem er os! 

Det er en stor ære! Vi blev i hvert fald varme i kinderne af at blive karakteriseret som charmerende, cute og gavmild. Hun beskriver vores projekter som skøre, sjove og anderledes, hvilket præcis er sådan, vi elsker at vores projekter ses. TAK Hanne! 

Det er generelt et fantastisk personligt afsnit, som giver et billede af, hvordan det også er at være menneske - og ikke mindst podcaster i "offentlighed". 
Hvis ikke du kender Hanne Just og "Flammende Pinde", så tag et kig på kanalen. Vi giver den i hvert fald vores varmeste anbefalinger.

Vi vil også sige velkommen til alle de nye Instagram-følgere, som kom i kølvandet på den positive omtale. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar