søndag den 31. marts 2019

Masker Møder Mennesker - 2. del af fortællingen om strikkeudstillingen i Augustenborg

Som lovet vil vi nu vise lidt mere af den veloverståede udstilling hos Kunstpunkt i Augustenborg.

Vi var i alt 13 Strikkerebeller, som hver især bidrog på forskellig vis til udstillingen.

Træd nærmere og se nogle af de flotte værker!Ved ankomsten mødte man et rum, hvor alle deltagere havde lavet et "stykke klæde" i ca. 1 x 2 meter. Læg mærke til det, der hænger for enden i rummet.Det var nemlig  ikke kun garner, der var arbejdet i. Her er det store 1 x 2 meter stykke strikket i udklippede strimler fra et landkort.
Smukke detaljer i alskens farver og mønstre.Hønsestrik anno 2019At dette kunstværk er lavet af en blomsterbinder, fornægter sig ikke. Virkelig kreativt og smukt udført! 


Endnu et værk fra blomsterbinderens hånd. Dette var et af "På dybt vand"-området.


Vi bliver i det våde element. Man skal være klædt på til at komme "På dybt vand". 


Her er en af vores (Anjas) egne bidrag til "vådområdet". 
En kjole der er konstrueret udfra en bh.


Til ferniseringen pyntede disse flotte lyskranse på et af bordene. 


Ham her var også med til at hilse på gæsterne. Læg mærke til, at han strikker sit eget skæg. 


Tre kvinder holder komsammen. Der var også inviteret til te-selskab. Der var en del grænseløse kraver at kigge nærmere på. Billedet med denne smukke feminine krave har en særlig betydning.


Strik fortæller også historier. Kraven her, der fortæller historien om en søn, der flyttede hjemmefra. Læg mærke til at hans studiekort er en del af værket. "Masker møder mennesker" var en del af titlen på udstillingen, og det må man sige blev taget bogstaveligt. 


Apropos masker - i vores mørkerum "Er der gået et lys op for dig?" kunne man også møde strikkede masker. En fantastisk udstilling sammen med dejlige, kreative og søde strikkerebeller er nu helt slut. Vi ser tilbage på forløbet med stor glæde og smil på læben. Ingen kommentarer:

Send en kommentar